Gyermekvár Játszóház

Nem titkolt szándékunk, hogy Eger város és a környékbeli települések lakóinak olyan szolgáltatást nyújtsunk, mely segít abban, hogy gyermekeik a még megmaradt kevés szabad idejüket kellemesen, élvezetesen és mégis fejlesztő mozgással, játékkal tölthessék el.

A Gyermekvár Játszóház és Kalandpark ehhez igyekszik biztosítani az optimális feltételeket. Angol alapanyagból nagy szakértelemmel készített, az EU szabvány előírásoknak is megfelelő és az ÉMI TÜV által ellenőrzött, kiváló minőségű és biztonságos játszóteret építettünk.

Nálunk a gyerekek még ha néha csak rövid ideig is tartó, de rendszeres és intenzív játék közben észre sem veszik azt, hogy mozgáskoordinációjuk, erőnlétük és még talán az étvágyuk is javulni fog. Nem beszélve arról, hogy egy kalandparki látogatást követően valószínűleg nem lesz probléma az alvással sem!

A játszóház előterében kis vendégeink és a szülők, kísérők igényeit kielégítendő egy büfé üzemel. Kísérők számára ingyenes internetezési lehetőség. A kisgyermekeknek etetőszék, pelenkázó, mikrósütő.

Természetesen a különféle gyermekrendezvények szervezésében is állunk szíves rendelkezésükre. Ezek a zsúrok az ország több városában is rendkívül népszerűek. A gyerekek imádják, mert a kalandparki party igazán vidámmá teszi a fontos alkalmakat és a szülők is kedvelik, mert a gyereksereg nem hagy esetleg maradandó nyomokat az otthonokban. A részletek a Szülinap menüpontban találhatók.

Szívesen látunk óvodás és iskolás csoportokat is, lehetőleg előzetesen egyeztetett időpontban. A csoport- vagy osztálykirándulás egyik igazán emlékezetes állomása is lehet az Eger belvárosától pár percnyi sétára található Gyermekvár Játszóház és Kalandpark.